Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Honda Accord Rotor Framhjul

Honda Accord brake rotor är en metallplatta som vänder på axeln och får fordonet att stanna när bromsbeläggen trycks mot rotorn genom cylindern på bromsoket. Ibland kan rotorn repas eller urholkad från smuts eller stenar och orsaka att bromsarna slutar ojämnt. Borttagning bromsrotorn är ett jobb som du kan göra om en timme eller två, spara lite pengar. Saker du behöver
träkloss
Däck Tool Review Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Wire hängare
Visa fler instruktioner

1

Parkera Honda Accord på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen att hindra fordonet från att röra sig. Placera en träkloss bakom en av de bakre hjulen och lossa muttrarna ett par varv med ett däck verktyg på hjulet du ska ta bort.
2

höja fordonet upp i fronten med en domkraft och skjut en pallbock under axeln bredvid hjulet. Sänk golvet jack och flytta den ur vägen.
3

Avlägsna muttrarna med däck verktyg och ställ hjulet ur vägen. Lossa den övre och nedre bultarna på bromsoket med en hylsnyckel och dra åt bultarna för hand.
4

Ta bromsoket från hjulet och ta bort bromsbeläggen från insidan av bromsok . Häng upp bromsok från fordonets ram med en tråd hängare för att hålla den ur vägen. Låt aldrig bromsoket hänga från bromsledningen.
5

Flytta rotorn och tillbaka försiktigt för att lossa det från hjulnavet och skjut rotorn från navet. Avlägsna rotorn från navet av Honda Accord och ställa den på ett säkert ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58884.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.