Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Detroit EZ Locker

The Detroit EZ Locker är ett varumärke för automatisk låsning skåp som är utformad för att låsa båda hjulen på axeln med ineffekt. EZ Locker tillåter en annan varians i hjulet hastighet samtidigt som de förhandlar en sväng även om vridmomentet är frånvarande. Den är utformad för att passa in i ett befintligt lager differentialhållaren och fungerar som ett billigare alternativ till full-carrier lockers.Before försöker installera en Detroit EZ Locker Läs och följ tillverkarens anvisningar för att avlägsna differentialaggregatet från axeln, kommer som förfarandet variera beroende på den aktuella fordonstypen. Saker du behöver Flighter Detroit EZ Locker
Skruvmejsel
kuggväxelfett
Visa fler instruktioner
1

Grundligt päls sidodrevet tryckbrickorna och fyra yttre hålen av kopplingarna med medeltunga fett. Sätt en styrpinne i vart och ett av de yttre hålen i varje koppling och placera ett mellanlägg i varje koppling med det större hålet ut mot kopplingständerna.
2

Installera en drivaxeldrev med axialbrickan in i ringen gear sidan av fallet. Sidodrevet tryckbricka bör ha den släta sidan inne och vara navet i varje sida redskap.
3

Montera kopplingen /distansaggregat in kuggkransen sidan av differentialkåpan

och para den med sidan kuggar. Tryck sedan spacer på sidodrevet. Upprepa på andra sidan.
4

Vrid kopplingen tills en slot är synlig, och sedan rotera den andra kopplingen tills krysstappen hålet är i linje. Skjut träpinne i hålet i den andra kopplingen.
5

Montera fjädern och locket genom att placera fjädern i locket. Sätt sedan våren och lockenheten, med locket vänd mot tappen, genom springan i kopplingen. Använd en skruvmejsel eller plocka verktyg för att komprimera och sittplats fjädern i hålet. Upprepa för att producera den andra fjädern och locket.
6

Kontrollera så att distanserna sitter mot sidodreven och inte fångas på C-clips, vrid sedan kopplingarna att rada upp sina krysstapp hål med de passande hålen i differentialhuset.
7

Sätt i pinjongaxeln in i differentialhuset mellan kopplingen /distanser och genom axeln axeln distansblocket (om det finns någon). Placera axeln att acceptera dess hållarstift och rotera kopplingar och växlar sida för att säkerställa en smidig passform.
8

Montera krysstappen kvarhållande anordning, om någon, enligt tillverkarens instruktioner.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58923.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.