Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort tändningslåset på en 1994 Toyota

Den genomsnittliga 1994 Toyota har startat ett par tusen gånger, och med åldern, delar börjar slitas ut. En del som tar en hel del övergrepp är tändningslåset, som är ansvarig för bränning av motorn med årsskiftet en nyckel. Switchen ger så småningom ut när kontakterna slits ner, och du är kvar fastnat och inte kan starta fordonet. I det här fallet är projektet fordonet en 1994 Toyota pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
kryssmejsel
Stock tändningsnyckeln
Paper clip
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fyra skruvarna på undersidan av rattstången locket med Phillips-skruvmejsel. Dra isär den övre och nedre delar av rattstången höljet, som är bakom ratten. Sedan satte nyckeln i tändningslåset och vrid den till "tillbehör" läge.
2

Koppla ledningarna från tändningslåset till rattstången med händerna. Vik sedan ut gemet så det är rakt. Lokalisera det lilla hålet på sidan av tändningslåset, som vetter mot föraren och vinkelrätt mot nyckeln. Tryck i detta hål med gemet samtidigt drar ut nyckeln ur tändningen.
3

Skruva säkerhetsbrytaren på sidan av tändningen med Phillips-skruvmejsel. Skruva sedan loss tändningen från rattstången med skruvmejseln också. Dra i spaken bort från rattstången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60333.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.