Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Astro Subframe församling

En Chevrolet Astro van har inte en traditionell kropp-on-frame församling, utan det har en hjälpram som installeras bara på den främre halvan av van. Detta hjälpram håller motorn och den främre hjulupphängningen av van på plats. Skulle Astro hamna i en olycka eller behöver en ny hjälpram av någon annan anledning, då måste du ta bort hjälpramen enheten från fordonet. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Engine hissa
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Lyft Astro med domkraften och sätta pallbockar under bakaxeln, kroppen och hjälpram av Astro. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Pop huven. Skjut motorn hissa in i motorrummet och fäst kedjan från motorn hissa till insugningsröret på motorn med 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

skruva isär motorn fästen på sidorna av motorn från hjälpramen med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Krypa under Astro och skruva isär sändningen från transmissionen tvärbalk med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra bromsledningarna bort av de som fäster bromsledningar till hjälpramen, och upprepa denna process med alla kablage som kan förekomma.
4

unbolt hjälpramen av Astro van från kroppen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Använd domkraften för att lyfta hjälpramen upp tillräckligt högt för att sänka hjälpramen pallbockar till sin lägsta punkt, då lägre hjälpramen på pallbockar.
5

Titta runt hjälpramen för att försöka hitta något du kan ha missat som fortfarande ansluter till kroppen, till exempel en ledningar anslutning som kan hängas upp eller en bortglömd bromsledningen anslutning. När du kopplat allt du hittar, använd domkraft för att sänka hjälpramen ner resten av vägen till marken och sedan dra ut den underifrån Astro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62006.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.