Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Starter i en 1997 Chevy Lumina

Det fruktade känsla som kommer över dig när du vrider om nyckeln på 1997 Chevrolet Lumina och ingenting händer är ganska hemskt , och det oftast sker vid sämsta möjliga tidpunkt . Olika saker kan orsaka start problemet , men en av de vanligaste är startmotorn går ut . När det händer , är ditt enda alternativ att byta startmotor , eller du riskerar att fastna igen . Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
< br > 1

bort något samband på det negativa inlägget av batteriet med hjälp av en fast nyckel och följa samma procedur på den positiva polen . Använd domkraften för att lyfta den främre änden av Lumina , ställ sedan in den på pallbockar .
2

Leta startmotorn på förarsidan av motorn , precis under oljefiltret . Ta bort de elektriska anslutningarna på startmotorn med en skiftnyckel .
3

Ta bort plastskyddet för momentomvandlaren med 3/8-tums Ratchet och uttag för att få tillgång till botten av startapparaten. Håll sedan starter i ena handen , och skruva isär startmotorn från motorblocket med en 3/8-tums ratchet , förlängning och uttag . Sänk starter ner och ut från motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60363.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.