Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Bromsfjädern Borttagningstips

Göra din egen bil underhåll kan du spara pengar. Så mycket så att du kan motivera att göra några extra aktiviteter. Förutom att ändra din egen olja, byta bromsbelägg och rotorer är ett annat projekt som är något som en början mekaniker kan lära sig snabbt och med lite svårigheter. Däremot måste du ha rätt verktyg oavsett vad jobbet. Varje mekaniker har några grundläggande verktyg som används för bromsfjäder borttagning. Spring Bar Shoe Removal Tool

våren bar sko borttagningsverktyg har en krok i ena änden av ett plan, 7-tums bar. Denna krok kan du ansluta änden av fjädern och dra för att släppa spänningen på skon. Du kommer inte att kunna se våren, så du måste känna våren fångsten. Du trycker sedan verktyget åt sidan en aning för att ta bort fjädern från skon. Att försöka ta bort fjädern med fingrarna är en tuff uppgift som skulle kunna orsaka skada, men kommer sannolikt att orsaka en hel del frustration. En fjäder bar bort verktyget kan du ta bort skon i sekunder.
Platt skruvmejsel

En platt skruvmejsel kan användas för att fånga bromsfjädern. Spetsen på platt huvud träs mellan fjädervarven och lyfts för att frigöra spänningar. Sedan använder du en tång för att dra fjädern ur hålet som fäster skon till våren. Denna metod kan orsaka skador på våren om du inte är försiktig. Undvik att vrida skruvmejseln av denna anledning.
Tänger

tänger Bromsfjäder kan också användas för att ta bort bromsfjädrarna. Tången har en mun med tips som drar isär istället för att klämma ihop. Du hakar bara spetsarna på broms tänger in våren och dra isär handtagen. Detta löser upp spänningar där fjädern fäster skon så att du kan ta bort fjädern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58298.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.