Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bakbromsarna på en Cadillac Catera

Om din Catera blir svårare att stoppa, är bromsbeläggen troligen utsliten och bör bytas ut. De flesta Cateras har en indikatorlampa för att berätta för dig när du ska byta bromsarna, vilket ofta sker inom 2 år. Du behöver inte att helt ta bort ett bromsok på Catera att byta kuddar, men detta är en bra tid att inspektera bromsok, som en skadad man måste bytas också. Saker du behöver
Brake padsBrake fluidTurkey basterJack standsRubber hoseC-clampRatchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur den negativa batterikabeln, står höja bilens bakre sida på jack och ta bort hjulen. Fäst en slang till bromsoket s luftskruv och öppna skruven.
2

Sifon bromsvätskan ur huvudcylindern och kassera det på rätt sätt.
3

Komprimera bromsok s kolvar med en klämma i okhuset att ge dig avslut. Skjut bromsok s låssprintarna från bromsok inifrån och ut. Ta fjäderhållaren från bromsok och ta bort bromsbeläggen.
4

bort bromsoket genom att ta bort dess bultar. Inspektera bromsok tillstånd och byt ut vid behov. Sätt tillbaka bromsok, momentdragning bultarna till 59 foot-pounds och bromsok s Rör, rördelar till 12 foot-pounds.
5

Montera de nya bromsbeläggen på bromsoket. Bifoga en hållarstift till bromsok, sedan våren hållaren, sedan den andra lastappen.
6

Fyll huvudcylindern med färsk bromsvätska och lufta bromssystemet,. Placera slangen ansluten till avluftningsventilen i en flaska, och har en assistent bromspedalen med ventilen öppen. Stäng ventilen när vätskan slutar sippra ut, och har assistenten steg utanför pedalen, sedan öppna ventilen och upprepa. Fortsätt tills all luft renas och tydliga strömmar vätska ur slangen.
7

Anslut hjulen på fordonet, sänk den av domkraften och anslut batterikabeln. Provköra nya bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57104.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.