Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar avgassystem på en 2000 Ford F-150

Avgassystemet på en 2000 Ford F-150 ger motorn gaser en direkt väg från motorn till baksidan av lastbilen. De typer av böjar i fabriken avgaserna kan begränsa hästkrafter, och installera ett system utbytesavgassystem kan inte bara höja hästkrafter utgång, men även vridmomentet också. Ändra avgaserna i en 2000 Ford F-150 tar ett par timmar att göra, men det kan göras hemma med minimala verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
utbytesavgassystem kit
Visa fler instruktioner
1

Park F-150 så att det är på en plan yta med nödbroms set. Lyft trucken med domkraft och lägg den på pallbockar så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken.
2

Unbolt bakre delen av avgassystemet från resten av avgassystemet med hjälp av 3 /8-tums ratchet, förlängning och uttag. Haka avgaserna galgar på den bakre delen av avgassystemet med hjälp av händerna, skjut den bakre sektionen ut från baksidan av lastbilen. Unbolt mellersta delen av avgaserna från den främre delen av avgassystemet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag och dra avgaserna nedåt och bort från trucken. Addera 3

Koppla ledningarna syresensor placerad på den främre delen av avgaserna från sensorerna med händerna. Unbolt främre delen av avgassystemet från grenrör med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Lyft utbytesavgassystemet upp i botten av Ford och skruva fast den avgasgrenröret med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Koppla in syresensorn ledningar med händerna. Bolt mittsektionen av utbytesavgassystemet till den främre delen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, sedan bifoga det till avgasröret galgar med händerna.
5

Lyft den bakre delen Utbytesavgassystemets upp över bakaxeln och häng den på avgassystemet galgar med händerna. Skruva den bakre delen av avgassystemet till mittsektionen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62040.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.