Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så monterar Två Post lyftar

Post hissar är utformade för att lyfta fordon, för under-reparation. Det finns många typer av hissar där ute, men de alla kräver liknande specifikationer för deras montering applikationer. Vid montering post-hissar av något slag, är det bäst att börja med färsk betong. Om betongen har sprickor eller är sönder, bör den bytas ut innan du försöker montera någon typ av maskiner till det. Automobiles är tunga och felaktiga betong kan leda till dåligt installerad utrustning. Saker du behöver
Måttband Sida 2 inlägg lyfter
cement betongplattor, 4-inches tjock minimum.
Borrhammare
Carbide borr, 3/4-tums
Air kompressor
8 förankringsbultar, 3/4-inch-by-5 ​​½-tum
8 brickor, 3/4-tums
8 muttrar, 3/4-tums
Hammer
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Placera post-hissar upprätt, 109 ½-inches isär. De bör vara minst 6 inches bort från en spricka eller en söm. Deras armar bör vända mot varandra, och deras baser bör vara parallella.
2

Markera bultning hålen genom de fästen, och på cement genom att spåra genom bulthålen med din penna. Borra ett 3/4-inch-diameter, och 5 ½-tums-djupa hål i varje markeringarna. Håll vinkelräta borr till cementen.
3

blåsa bort damm med luft-kompressor, för att rensa ut hålen.
4

Tryck på fästkilar försiktigt i varje hål med din hammare och lämna ¾ tum av bulten upptill. Skada inte gängorna. Placera brickan över varje bult och skruva åt muttrarna på, tills de är tät. Dra ner dem med din nyckel och vrid dem inte mer än 3 hela varv. Mycket hård betong får endast kräva två hela varv. Om bultarna dras ut, kommer de att behöva flyttas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61987.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.