Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Problem med trumbromsar

När bilar anställda fram och bak trumbromsar. Eftersom skivbromsar är effektivare, ersatte de främre trumbromsar. Många bilar har fortfarande bak trumbromsar, men alla fordon har skivor fram. Numera många fordon ersätter bak trumma med bakre skiva, och framtiden för bromssystem hotar existensen av trumbromsar helt. Effektivitet

bak trumbromsar gäller 20 till 25 procent bromsförmåga för alla fordon. Ett stort problem med dem är självjusterande de behöver. Trumbromsar kan lätt bli mindre effektiv när deras anpassning faller under normal standard. Detta förlägger onödig stress samt mer slitage på de främre bromsarna.

Många import som anställer bak trumbromsar presenterade en unik självjusterande systemet, till skillnad från inhemska fordon. Men för att aktivera funktionen, hade parkeringsbroms mekanismer som ska användas. Addera hur de fungerar

bak trumbromsar börjar med en hydraulisk hjulcylinder med interna borrningar att skjuta ut och dra på begäran. När de sträcker sig under normal bromsning hålen skjuter ut från den inre cylindern och sträcker sig skorna utåt för att kontakta den inre omkretsen av trumman, och följaktligen tillämpa friktionsmaterialet mot ståltrumma. Returfjädrarna fram ersättande av skorna bort från trumman när efterfrågan är inte längre nödvändigt.

Komponenter och intrikata trumma bromssystem kräver alla delar att samarbeta. Eftersom de endast utföra mycket mindre än hälften av bromskraften, kan de försämras lätt när de inte underhålls.

Bak trumbromsar är mycket svårare att ersätta än skivbromsar och kräver kunskap, referens och hand och finger fingerfärdighet att göra så framgångsrikt.
Hydraulik

bakhjulsdrift cylindrar styr hydrauliken i bakre trumbromsar. Om cylindrarna eller bakaxel tätningar läcka petroleumbaserade vätskan inuti trummorna, kommer skorna bli förorenat och behöver bytas ut. Hjulcylindrarna kan sippra hydraulvätska efter normalt slitage och bör bytas ut innan de förorenar andra komponenter.

Gilla kolvarna inuti bromsok av skivbromssystem, uttråkad hjulcylinder kan ta internt, vilket orsakar mer slitage på framsidan skiva bromssystem. När de bakre bromsarna inte levererar sina krävs bromsförmåga, även om det inte ens vara märkbar för föraren, de främre bromsarna överkompensation. Detta orsakar slitage och skador på de främre bromsarna
Parkeringsbroms

Bakre bromssystem -. Trumma eller skiva - integrera de mekanismer parkeringsbromsen. Att underhålla de bakre trumbromsar, är det viktigt att ansätta parkeringsbromsen varje gång du parkerar bilen. Detta förfarande håller de inre delarna av de mekanismer parkeringsbroms rörliga och medhjälpare att hålla bak trumbromsar justeras. Det också manuellt placerar skon parkeringsbromsen mot trumman, flyttar self-adjuster kabel (i förekommande fall) och self-justeringsmekanism. Genom att hålla dessa komponenter som rör sig i den bakre trumman bromssystem, kommer de att fortsätta att röra sig fritt när den hydrauliska krav ställs på dem.

Skivbromsar bak har bakre bromsok till anslutningar parkeringsbroms. Så även om du har skivbromsar bak, även om det kanske inte medhjälpare i att hålla de bakre bromsarna justeras med hjälp av parkeringsbroms kommer säkert att hjälpa livslängden för parkerings-bromssystemet, vilket krävs för att vara funktionell för de flesta statliga inspektioner.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57335.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.