Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner för installation av en församling Wheel Hub för en GMC Sierra 2500

hjulnavet församlingarna på en GMC Sierra 2500 bult i styrspindeln på framvagnen. Varje har en uppsättning lager som låter naven roterar. Dessa navaggregat måste avlägsnas när axleshafts kräver service, liksom för övriga komponenter främre fjädring. När de olika delarna av en hjulaggregat varit servad, måste du installera enheten hjulnavet. Processen tar ca en timme. Saker du behöver nära Red gänglåsning förening
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Däck järn
Jack
Jack står

Visa fler instruktioner
1

Applicera några droppar röd gänglåsning förening till gängorna på hopfogningshjulet navbultarna. Håll navet på framsidan av styrspindeln, trä därefter navbultarna genom baksidan av styrspindeln i navet med händerna. Dra åt navbultarna med en 3/8-inch-drive Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
2

Skjut frambromsen rotorn på hjulnavet montering med händerna. Lyft bromsoket på styrspindeln och skruva den på plats med Ratchet och uttag.
3

Placera hjulet på bilen och dra åt muttrarna med ett däck järn. Lyft GMC Sierra 2500 bort av domkraften med domkraften. Avlägsna domkraften och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61929.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.