Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Rack & Pinion Installation på en Ford Windstar

kuggstångsdrivna på en Ford Windstar är styrväxel som förbinder hjulen till ratten. Detta rack består av flera rörliga delar och har även hydrauliska tätningar hålls internt, och om någon av dessa saker misslyckas, då kuggstången och pinjongen måste avlägsnas från Windstar så det kan byggas om eller bytas ut. När det är gjort, är nästa steg att installera kuggstångsdrivna montering, vilket tar cirka två timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tire skiftnyckel
linje Servostyrning O-ringar
skiftnyckel satt
3/8-tums ratchet, förlängning och socket set
sprintar
3/8-tums momentnyckel
ersätter nypa bolt
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framvagnen av fordonet med en domkraft och stödja ram med två pallbockar på båda sidor. Ta bort hjulen med en rörtång. Skjut under Windstar och lokalisera raderna servostyrning kör ut från servopumpen. Installera den nya O-ringar i ledningen servostyrning beslag med händerna. Placera bultarna för kuggstångsdrivna i aggregatet, lyft sedan upp den i ramen genom förarsidan fender väl. Skruva fast med 3/8-tums Ratchet skiftnyckel och uttag, sedan dra åt bultarna till 85 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
2

Installera raderna servostyrning på kuggstångsstyrning med en skiftnyckel. Bolt värmeskölden på plats med 3/8-tums spärrnyckel. Montera dragstången spetsar i Styrspindlar på båda sidor med 3/8-tums Ratchet skiftnyckel, sedan installera sprintarna i bollen Styrspindel lederna med fingrarna. Addera 3

Installera krängningshämmaren på undersidan av chassit med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sätt tillbaka domkraften under den bakre av fordonets underram, som ligger i anslutning till styrväxel. Använd domkraften för att höja hjälpramen till kropp tills du kan sätta tillbaka den hjälpram bultar i chassit. Dra åt bultarna till 85 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
4

tillbaka avgaserna böjlig slang till avgasröret med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Montera de främre hjulen med däck skiftnyckel. Återanslut rattstången till kuggstångsstyrning med bulten ersättare nypa och 3/8-tums Ratchet wrebch. Dra åt bultarna till 25 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel. Sänk Windstar ner från på pallbockar med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61988.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.