Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en enhet lageraxel Carrier i en Chevrolet

Den förlängda hytten och besättningens versioner hytt av Chevrolet pickup komma med en bärare lager monterat i mitten av drivaxeln. Detta för att stödja vikten av drivaxeln längs dess långa vägen från transmissionen till bakaxeln. Dessa hållarlager kan bära ner över tiden, och om de gör det, då drivaxeln kan vibrera överdrivet och kunde till och med misslyckas. Innan detta sker, måste du installera en ny bärare lagret i lastbilen, vilket tar några timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Tall hydraulisk press
ersätter transportören bär
Visa fler instruktioner
1

Park Chevrolet på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Lyft upp den främre änden av fordonet med domkraft och sätta pallbockar under ramen.
2

Sätt dräneringstråget under sändningen. Skruva loss drivaxeln från axeln med en fast nyckel och dra ut den ur axeln. Unbolt transportören bäring från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra tvådelad drivaxel och bärare bär ut från växellådan och sedan ut från under bilen.
3

Installera aggregatet drivaxeln in i pressen. Använd pressen för att ta bort hållaren bäring från centrum av drivaxeln. Ställ lagerbyte transportören på pressen, sedan använda pressen för att installera transportören bäring på mitten av drivaxeln.
4

Lyft drivaxeln i den bakre delen av sändningen och sedan skruva bärare bäring till chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft den andra änden av drivaxeln upp i axeln och skruva den på plats med en U-nyckel. Sänk bilen av domkraften står med en domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61966.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.