Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar bilen bromsar som fastnat

Automotive bromsar är avgörande för en väl fungerande av din bil. Bromsar kan fastna för ett antal olika skäl, och mekaniker räkningar för bromsunderhåll kan vara dyra. Några snabba kontroller av ditt bromssystem kan bidra till att förhindra en resa till mekaniker. Saker du behöver
Hammer
Automotive jack
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att kabeln mellan bromspedalen till bromssystemet ; det kan nås på undersidan av bilen precis under bromspedalen. Leta efter något störning eller blockering av kabeln linjen.
2

Grip bromsvajern av huset och dra den stadigt mot kanten. Denna åtgärd är ibland tillräckligt för att frigöra kabeln.
3

Kontrollera nöd-bromsvajern. Denna kabel går från en handbroms mellan framstolarna eller från en fotpedal på bromsen under bilen.
4

Greppa nödbromsen kabeln vid huset och dra den stadigt mot kanten. Detta är ibland tillräckligt för att frigöra kabeln nödbromsen.
5

Kontrollera fram chaufför-side bromstrumman. Lyft fram chaufför-side däck från marken med hjälp av en bil jack, ta en däcket med ett däck järn för att komma bromstrumman
6

Kontrollera bromstrumman för rörelse.. Om det inte kommer att röra sig, slå bromsen med en hammare. Detta kommer ibland dra bort bromsarna.
7

Byt däcket och sänka bilen till marken.
8

Kontrollera den främre passagerarsidan bromstrumman. Lyft den främre passagerarsidan däcket från marken med hjälp av en bil jack, ta bort däcket med ett däck järn för att komma bromstrumman
9

Kontrollera bromstrumman för rörelse.. Om det inte kommer att röra sig, slå bromsen med en hammare. Detta kommer ibland dra bort bromsarna.
10

Byt däcket och sänka bilen till marken.
11

Kontrollera båda främre bromstrummor för is. Om det finns is, slå bromstrumman med en hammare för att knacka loss den. Kör bilens motor för att hjälpa smälta isen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58358.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.