Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar strömbrytare på en Chevy Pickup

Ljusbrytaren på din lastbil är ansvarig för att slå på strålkastarna, positionsljus och varselljus på din Chevrolet lastbil, och det är inte oförstörbar. Om strålkastarna överbelastar switchen, måste den ersättas med en fabrik ersättare, annars kommer du inte att ha någon belysning och kunde blir stoppad. Fastställande av brytaren bör ta cirka 30 minuter. I det här fallet är projektet fordonet en 1996 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
ersätter strömbrytare
Visa fler instruktioner
1

Placera foten på bromsen och vrid tändningen till " , på "läge. Lägg växelspaken ner till den lägsta positionen, och luta kolonnen ner till sitt lägsta läge.
2

Dra loss instrumentpanelen bezel som går runt stereon och spårvidd kluster använder händerna för att frigöra klämmorna . Dra ledningarna på baksidan av ramen med händerna, sedan placera den åt sidan. Innan vi går vidare, placera fordonet tillbaka i parken och slå av tändningen.
3

Lay instrumentbrädan bezel på en arbetsyta, nedåt. Växeln ljus hålls på plats med två plast flikar som tenderar att vara bräcklig. Placera platt skruvmejsel mellan plast fliken och strömbrytare, släppa fliken i processen. Dra sedan ut ljusomkopplaren.
4

Fäst ersättare brytaren på plats med hjälp av händerna. Då kan du få tillbaka i bilen, placerar foten på bromsen och vrid tändningen till läge "på". Lägg växelspaken ner till den lägsta positionen, och luta kolonnen ner till sitt lägsta läge.
5

Anslut tankstreck bezel ledningar ihop med händerna och skjut infattningen tillbaka på instrumentbrädan med hjälp av din händer att säkra clipsen. Placera fordonet tillbaka i parken och slå av tändningen.
6

Slå på strömbrytaren och gå runt bilen för att se till att att alla lampor fungerar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60077.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.