Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Serpentine Wheel remspänning på 2003 Nissan Altima

Den spännaren på motorn i din 2003 Nissan Altima är utformad för att hålla spänningen på Serpentine belt, och se till att det aldrig glider eller förlorar dragkraft. Om spännaren går ut, kan du ha problem bälte bakslag som inte bara är irriterande för örat men skadligt för motorn. Om du byter spännaren, skulle det inte skada att byta remmen också, eftersom det kan ha skadats av den lösa spännaren. Saker du behöver
1/2-tums breaker bar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
6mm hex-head nyckel
Byte spännaren
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera remdragningen diagrammet på antingen ett klistermärke under huven eller i instruktionsboken. Behåll denna närheten eftersom du kommer att hänvisa till den i kommande steg.
2

Pop huven och leta reda på spännaren på framsidan av motorn. Placera 1/2-tums breaker bar och uttaget på spännaren och vrid den medurs för att släppa spänningen på remmen. Det är ett holdingbolag chef bara till sidan av spännaren. Placera hex-head nyckel till anläggningen chefen och släpp breaker bar, låsa spännaren på plats. Addera 3

skruva isär spännaren från motorn med 1/2-tums Ratchet och uttaget. Sedan bult ersättning spännaren på plats med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Se till att bältet är korrekt i linje per diagrammet du hittade i steg 1, och att allt fungerar korrekt.
4

Placera breaker bar på spännaren och vrid medurs för att släppa spänningen på innehav boss. Dra ut sexkantshuvud knappen och släpp breaker bar att sätta spänning på remmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60281.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.