Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att jämföra priser för bilmärke Namn Däck

Priser på däck speglar kvalitet och köregenskaper däcket. Som kvaliteten ökar, köregenskaperna, förmåga att avleda värme, slitbaneförslitning, kullager belastning, förmåga att förhindra punkteringar på grund av interna stålband och betyg hastigheten ökar. Efter att ha jämfört alla faktorer av däckets rating, kommer du att kunna välja ett bra märke som passar dina behov. Instruktioner
1

Bestäm rätt storlek för fordonet, antingen instruktionsboken eller totalvikt och däckstorlek skylt på dörren sylt. Ett annat sätt att avgöra om fordonet har rätt däckstorlek på fordonet är att ringa ett däck butik och få dem att se bilen på däck guiden. Storlek, kabinfaktor och hastighetsklass är viktiga punkter.
2

Titta på klistermärket på nya däck eller sidoväggen och de nödvändiga siffrorna visas. Dekalen kommer att ha en serie siffror som 225/60/15. Dessa siffror tolkas enligt följande: 225 är bredden på däcket, de 60 anger att däcket är 60 procent så högt på den sida som den är bred och den sista siffran är storleken på fälgen
Billiga 3

Jämför bärighetstalen. Det kommer att ha en belastning, vilket är hur mycket vikt däcket har utformats för att bära, skrivet på etiketten. Alltid kräva samma eller bättre, aldrig mindre.
4

Jämför dragkraft rating. Det kommer att säga dragkraft A, B eller C. A är bäst i fuktigt väder.
5

Jämför slitbaneförslitning rating. Den slitbaneförslitning anger hur länge däcket kommer att pågå. Den slitbaneförslitning kommer att vara från cirka 150 för en dålig slitbaneförslitning eller låg körsträcka däck till en 450 för en hög körsträcka däck.
6

Jämför hastigheter. Detta betecknar däckets förmåga att avleda värme vid höga hastigheter eller ännu viktigare vid motorvägen marschfart. Kylaren slitbanan stannar när cruising ju längre den varar. Eftersom naturgummi slits snabbare än syntetmaterial men avleder värme mycket snabbare än syntetiska och är dyrare, sätter tillverkaren det under den syntetiska slitbanan för att hålla det svalt. Ju mer naturgummi desto bättre och ju högre hastighetsklass.

När alla siffror och konfigurationer i steg 1 till 6 jämförs, med tanke på att det bättre däcket, desto dyrare blir det. Om Brand A är billigare än Brand B, kommer du att kunna se var Märke A saknas efter att ha gjort alla dessa jämförelser. Ett däck som saknas i kvalitet i ett eller flera områden kommer att bli billigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59939.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.