Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang i en Ford F-Series

Oavsett om du äger en Ford F-150, 250 eller 350, är ​​din bil bara så tuff som sina viktigaste delarna. Om du kör din lastbil genom hårda förhållanden, bör du byta förmodligen tillverkarens linje stock bromsar med mera hållbart rostfritt stål och kära. Saker du behöver
ersätter bromsledningen
Jack och pallbockar
Däck järn
Linje skiftnycklar
Icke-absorberande pluggar
Rörkärare
Vinyl tube
DOT 3 Motor Vehicle Brake Fluid
Visa fler instruktioner
1

höja och säkra trucken, vilket gör att dina pallbockar kan stödja din storlek Ford. Ta ut rätt hjul, lyfter huven och hitta där bromsledningarna löper från huvudcylindern till bromsarna.
2

Titta över hela bromsledningen. Var uppmärksam på hur det är böjt och lindade på flera ställen. Böj ersättare linje på samma sätt för att minska belastningen på linjen. Addera 3

bort bromsen linje genom att koppla loss båda bultarna vid varje kontakt med två flänsmuttern eller skiftnycklar linje. Plugga hålen kvar i linje med en icke-absorberande material som gummi.
4

Installera den nya linjen genom att ansluta varje ny pipa. Fäst bultarna till varje koppling för hand, dra sedan åt dem med skiftnycklar.
5

Lufta bromssystemet. Anslut den öppnade avluftningsventilen på oket till en behållare av bromsvätska med en vinyl rör. Har en annan person trycker på bromspedalen för att avlägsna luft.
6

Fäst hjulet och sänk lastbilen. Upprepa för de andra ändarna av trucken efter behov. Toppa huvudcylindern med vätska och testa bromsarna efter färdigställandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56921.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.