Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur gör jag installationshandboken Truck Windows ?

Att ha en felaktig fönster , eller ens något fönster , på din lastbil kan inte bara leda till att du misslyckas auto inspektioner i vissa stater , men är en säkerhetsfråga också . Installera manuella fönster kräver en skruvmejsel och ett fönster vev borttagningsverktyg . Door Panel

Rulla fönstret du ersätter hela vägen ner . Om det är förarsidan , det är helt medsols , är passagerarsidan fullt moturs . Ta truckens dörrpanelen genom att skruva loss alla skruvar som håller panelen på , sedan pop veven utanför dörren med veven borttagningsverktyg .
Fönster

Ta bort den gamla fönstret om det finns någon Lossa skruvarna på gångjärnet som håller fönstret till att höja armen . När skruvarna är lösa , kan du ta bort det gamla fönstret .
Installation

Installera nytt fönster är helt enkelt placera fönstret i gångjärnen du lossade och skruvarna dras åt. Se till att fönstret är centrerad för att förhindra det att fånga eller skaver mot någonting . Du kanske vill sätta veven igen med dörrpanelen fortfarande ut att testa verksamheten . Sätt tillbaka luckan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61883.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.