Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort sängen från en 1996 GMC

Sängen på en 1996 GMC pickup kan se en hel del övergrepp under sin livstid, främst eftersom syftet med sängen är att bära flera objekt på vägen. Detta innebär att sängen kan se sin andel av stötar och bucklor, och det kan skadas till den grad att det inte är tilltalande att titta på. Lyckligtvis finns det haverera varv som säljer begagnade lastbil sängar, ofta i samma färg som din lastbil. Så om du vill byta ut din säng med en i bättre skick, först måste man ta bort sängen. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
Torx-huvud chauffören
Fyra assistenter
Visa fler instruktioner

en

krypa under lastbilen. Leta upp de sex säng bultarna som håller sängen på ramen av GMC: två under bakluckan, två intill axeln, och två under främre skottet på sängen. Ta bort dessa bultarna med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
2

Öppna dörren på den sida av sängen som håller tanklocket. Ta bort skruvarna runt omkretsen av tanklocket med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud uttag. Skjut tanklocket insidan av sängen och vik den över så att den sitter under sängen golvet.
3

Drop ner bakluckan så att du kan komma åt bakljusen. Lossa skruvarna som håller bakljus på plats med Phillips-skruvmejsel. Vrid ur lamporna på baksidan av fabriken bakljus med händerna. Dra ned ledningarna från bakljusen genom bädden tills den hänger ned i ramen. Koppla ledningarna till lamporna registreringsskylten på stötfångaren eller rollpan och se till att det inte finns några klipp som innehar någon av ledningarna till botten av sängen.
4

Ordna fyra assistenter i varje hörn av sängen. Lyft sängen samtidigt använda benen, plocka upp sängen i en flytande rörelse. Bär sängen direkt bakom hytten tills sängen är tydligt från ramen. Ställ sängen försiktigt ner i din lagringsplats val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61484.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.