Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tar jag bort en Backseat dörrpanel på en 2003 Tahoe ?

Baksätet dörrpanel på en 2003 Chevrolet Tahoe erbjuder en plats för passagerare att vila sina vapen , samt skyddar de inre komponenterna i dörren . Dessa inkluderar tillsynsmyndigheterna makt fönster, lås och dörrhandtag . Skulle någon av dessa komponenter har frågor, ta bort dörrpanelen för att få tillgång till dem. Lyckligtvis är detta inte en komplicerad process för att utföra , och det kan göras på ca 30 minuter . Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren . Använd skruvmejsel för att ta bort kåpa runt inre dörrhandtaget . Lossna lås dörren med skruvmejsel , och ta bort bulten undertill med 1/4-tums Ratchet och uttag .
2

Dra av strömmen fönsterpanelen motorbrytare med båda händerna . Vrid den åt sidan och dra ur kablarna från baksidan av manöverpanel . Addera 3

Ta bort de två skruvarna som håller dörren på plats --- en under det inre dörrhandtaget och en nära den elektriska fönsterhissen omkopplaren --- med 1/4-tums ratchet och uttag .
4

dra dörrpanelen upp på armstödet och dra sedan luckan bort från dörren . Koppla ledningarna till innerdörr ljus med hjälp av händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60743.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.