Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en revolution Rotary RFP9 4-Post Lift

Bil entusiaster och alla andra som lagrar och /eller arbete på fordon måste bara ha ett fordon hiss. De gör bra förvaring förnuft room management, och de gör också underredet arbete mycket mer nåbar och bekvämt. Den gamla debatten om vilket är mest önskvärt, en singel-post eller fyra-post hiss, är inte värt att engagera sig i om man vill ha den extra säkerheten av fyra tjänster. Fyra inlägg fördela fordonets vikt jämnare, och du bara inte har den upp och ner studsiga, läskigt rörelse enda inlägg hissar funktionen. Installera dessa hissar korrekt är en allvarlig säkerhetsfråga. Saker du behöver
Set med metriska skiftnycklar
Skiftnyckel
låstängerna
25-fots måttband
Trappstege
Tre liter hydraulolja
Visa mer Instruktioner
1

Leta upp banan och ta ut all hårdvara. Visuellt kontrollera att du har alla packlistan ingår. Hitta slutet av hydraulslang som redan är ansluten till cylindern och hålet på insidan av banan och montera 90-graders koppling med de metriska skiftnycklar och skiftnyckel. Dra kabeln slutar genom banans ändar. Ta ut motorblocket och dra åt alla hydrauliska kopplingar.
2 Använd måttband för att lägga ut inlägg platser för hissen.

Drag eller tryck på änden av cylindern för att förlänga cylindern kolvstången. Unbolt övre banan och står den i sitt fäste område med den hydrauliska kopplingen mot förutbestämda hörn du använt din måttband för att lokalisera för kraftenhet. Ställ in de andra tre inlägg /kolumner skapar de fyra hörnen av hissen.
3

Ta de återstående delarna av den nedre banan och ställ dem åt sidan för installation. Sätt tvärelementen i topparna av hörnstolparna, sedan stå den tredelade montering på plats. Upprepa för den andra tredelade änden av racket.
4 Liknar denna båt rack, kommer fyra-post lift ger en balanserad och säkrare underredet tillgång.

lokalisera låset stegar och installera dem i skårorna på gnugga blocket. Ta ut låsmuttern och släppa toppkåpor i stolparna. Gå låset stege och toppkåpa med bifogade bultar, brickor och muttrar. Ställ tvärreglarna på den näst lägsta platsen på pelarna /inlägg.
5

Kontrollera med din måttband och korrekt till inom en halv tum önskade positioner för justering för båda ändsektioner stolparna. Se justeringsmarkeringarna riktlinjerna för installation riktningar. Installera banorna bredvid använda nycklar för att dra åt bultar, brickor och muttrar på plats. Dra ledningarna med hjälp av guiden riktningar.
6 Friska hydraulolja är livsnerven i alla hydrauliska maskiner.

Montera kopplingen och låsstången komponenter per illustrationerna tillsammans med tvärbalk hårdvara. Montera huvudenheten effektstyrning vid det främre högra stolpen per illustrationerna och riktningar enhet och fylla fluidbehållarna med hydraulolja. Montera den hydrauliska kopplingen och tråd i maskinen enligt de kopplingsscheman som medföljer aggregatet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61701.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.