Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Parts & Labor Uppskatta Guider

En obehaglig aspekt av att äga en bil, kan bil underhåll vara en oväntad och kostsamma bekostnad. Förstå de potentiella reparationskostnader innan du tar bilen på service kan bidra till att lindra stress i samband med oväntade bilverkstäder. Att uppskatta kostnaderna för reservdelar och arbete kräver förståelse avgifterna förknippade med att ha bilen servas. Uppskatta vad en reparation skulle kosta förhindrar att bli offer för priset mejsling av oärliga reparationsverkstäder. Bildelar

typ av delar som används vid reparation av din bil kan påverka den totala kostnaden för tjänsten. Återförsäljare använder vanligtvis Original Equipment Manufacturer (OEM) delar som kommer direkt från tillverkaren vid service en bil. Billigare än eftermarknaden bildelar som varierar i kvalitet, kommer OEM delar uppfyller tillräckligt bilens behov utan kostnaden för dyrare eftermarknaden varumärke delar. Begagnade delar från rädda varv kostar minst, men tillståndet i dessa delar inte kan garanteras. Samtliga nya bildelar har en Tillverkare föreslagna priset (MSRP) som kan utredas på nätet innan kommer överrens om eventuella reparationer. Jämföra vad en verkstad föreslår att debitera dig för en del verser som delvis är MSRP indikerar vilken typ av affär du får. Addera Labor

Faktureras i tiondelar, 1,5 arbetstimmar motsvarar en och en halv timmars drift tid. Sysselsättningsgraden kan variera från $ 60 till $ 100 i timmen på en oberoende verkstad till $ 80 till $ 100 i timmen på ett återförsäljaravtal. Ansedda butiker bör kunna berätta i förväg vad de tar ut per timme för arbete och den tid som krävs för att slutföra ett jobb innan du komma överens om någon tjänst. När du får din tjänst faktura, multipel antalet mödor timmar debiteras av överenskomna timpriset för att avgöra om det belopp som exakt speglar arbetskraft gjort.
Diverse avgifter

Separat från delar och arbete, diverse avgifter speglar några ytterligare kostnader i samband med bilens reparation. Supplies används, behövs kemikalier, farligt avfall hanteras, avgifter för bortskaffande, korrekt behandling av spillolja och tillämpade avgifter butik samlas alla under diverse avgifter på din slutliga räkningen. Svårt att beräkna innan de får din slutliga räkningen, bör övriga avgifter vara en liten del av den slutliga totala, och lätt att förklara i detalj av välrenommerade butiker när ifrågasatte.
Fasta avgifter

avgifter i samband med reparationer men faktureras separat från delar och arbete, kan fasta avgifter gör det svårt att uppskatta den totala kostnaden för reparation. Oljebyten, väglinjer hjul och balansering av däck är exempel på tjänster som bär fasta avgifter som kan läggas till din faktura om det görs under bilens reparationer. Bestämma i förväg vilka tjänster kommer att utföras på din bil, eller göra klart din önskan att bara ha detaljerna reparationer gjort, kommer att ge en dig möjlighet att uppskatta lägenheter avgifterna i den slutliga reparationskostnaden.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61789.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.