Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar trumbromsar på en Chevy Cobalt

Chevrolet Cobalt, som ersatte den Cavalier 2005 är tillverkad med en liknande bakre trumma bromssystem. Skorna och insidan av trummor är rutinunderhåll, men att ändra det integrerade delar av Cobalt har trumbromsar är inte extremt svårt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Ordet jack
stödbenet
rörtång
Broms verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft Cobalt på bakhjulet genom att placera jack huvudet på en ram järnväg och pumpa spaken tills hjulet är i luften. (Placera inte uttaget på kroppen eller suspension.) Säkra uttaget med en pallbock på samma plats.
2

Demontera bakhjulet genom att vrida lug moturs nötter. Ta av hjulet från navet och placera den borta från arbetsområdet.
3

Avlägsna trumman genom att vrida målvakten moturs och skjuta trumman från bromsen. Inspektera inre trummans yta för ärrbildning eller skrovlig, och inspektera hjulcylindern på bromsen för läckor.
4

bort skorna genom att bända bort de långa fjädrar med en skruvmejsel eller broms verktyg, sedan vrida fjäderbultarna i mitten av varje sko moturs. Skorna kommer att glida av, direkt från fästplattan.
5

Byt skorna med nya enheter genom att trycka in dem i bromsen, sedan säkra dem med fjäderbultarna och långa fjädrar. Dyka upp igen eller byt ut trumman och dra den över skorna tills den når fästplattan. Vrid målvakten medurs.
6

Byt hjulet genom att vrida muttrarna medurs, i ett alternerande mönster. Avlägsna domkraften stå och sänka Cobalt från uttaget genom att vrida trycket moturs.
7

Upprepa proceduren på motsatt bromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57609.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.