Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur sänka en Ford Focus

Ford Focus var en populär bil när den först hade premiär eftersom det innehöll en tysk design. Många customizers gillar att sänka dessa bilar så att de kan bli ännu bättre hantering, och att ge dem en mer sportig look. För att göra det, måste du installera en uppsättning sänkningsfjädrar på bilen, vilket sänker markfrigången av fordonet. Installera sänkningsfjädrar tar några timmar att göra, och tar några specialverktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Sänkningsfjädrar
Hex-head knappsats
Visa fler instruktioner
Framfjädring
1

Lyft fokus med domkraft och sätta bilen på fyra pallbockar. Ta bort alla fyra hjulen med däcket järn och lägg dem åt sidan.
2

Unbolt krängningshämmare från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Skruva loss bromsledningen från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Pop huven och skruva isär staget från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär staget från styrspindeln på uppskov med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra strut ur främre hjulupphängningen.
3

Montera fjädern kompressorer på spiralfjädern på fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort den övre skruven på staget med en fast nyckel och en hex-head-tangenten. Dra våren och våren locket hos stöttan. Montera sänkning fjädern på främre fjäderben, och installera staget keps med en fast nyckel och en hex-head-tangenten.
4

tillbaka staget till framvagnen med 3/8- tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera bromsledningen och krängningshämmare mount till fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn.
Rear Suspension
5

Skjut huvudet av domkraften under den undre länkarm i bakvagnen, direkt under spolen våren. Skruva loss krängningshämmaren från undre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
6

Unbolt lägre länkarm från kroppen med 3/8- tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sakta sänka ner det för att frigöra spänningen på fjädern, dra sedan våren ur suspensionen.
7

Montera sänka våren till våren ficka på nedre styrarmen och lyft nedre länkarm tillbaka upp i sitt lager position med hjälp av domkraft. Sätt tillbaka den undre länkarm monteringsbulten med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
8

tillbaka krängningshämmaren fästet till den nedre styrarmen med 3/8- tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera de bakre hjulen med däck järn och sänka fokus från jack står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62038.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.