Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man skär en linje Stål Fuel

En bränsleledning är avgörande för en väl fungerande någon gasdrivna fordon. Syftet med bränsleledningen är att hålla bränsle som finns när den rör sig mellan tanken och motorn. Om stålet linjen skärs felaktigt som det byts ut, kan den tillåta bränsle att släppas, vilket orsakar permanenta skador på bilen. Grundläggande kunskaper om bilar är viktigt när man försöker skära linjen, men det är ett projekt som lätt kan göras hemma. Saker du behöver
Täljsten fräsar
Tubing
Visa fler instruktioner
1

Hitta bränsleledningen som skall skäras. Välj en plats att skära linjen och markera den med en bit av täljsten.
2

Vrid den nedre ratten på ett par slangar moturs fräsar. Detta kommer att öppna käftarna på saxen. Bara öppna käftarna nog att passa bränsleledningen i mellan.
3

Skjut slangen kniven över bränsleledningen. Det bör nu vara i mellan fräs käkar. Center käftarna på märket gjorts av täljsten. Vrid ratten på den medurs slang fräs, tvingar käftarna för att stänga på linjen. Vrid ratten ett kvarts varv när käftarna vidröra ytan av röret. Detta kommer att pressa på bränsleledningen.
4

Vänd hela slangen kniven två gånger runt bränsleledningen. Dra åt cutter käkar igen genom att vrida ratten på fräsen ett halvt varv. Vrid skäraren ytterligare två gånger runt linjen. Dra käftarna igen. Upprepa stegen för att vrida och dra åt fräsen tills kniven bryter linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61788.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.