Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en termostat & Packning av en 1989 Cherokee

Den 1989 Jeep Cherokee är en fullstor SUV byggdes under en tid då Jeep utformade starka artister för en värld av terrängförhållanden. Den typiska 1989-modellen såg en hel del övergrepp, och det faktum att det fortfarande är på vägen betyder Jeep visste vad det gjorde. Men om din Jeep inte har värma insidan av bilen ordentligt, kan det vara ett resultat av en felaktig termostat och dess intilliggande packning. Du kommer att vilja göra detta reparation så snart som möjligt --- innan det tar en allvarlig vägtull på resten av fordonet. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Cherokee termostat
RTV packning Maker Review bandklämma
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kylarslangen från termostathuset av Cherokee genom att bända låsclipset lös med en platt skruvmejsel. Dra slangen bort av termostathuset och lyft slangen i luften för att dränera överflödig vätska tillbaka in i kylaren. Skjut på slangen åt sidan för att få tillgång till termostathuset.
2

Ta bort termostathuset från Jeep insugningsröret genom att ta bort de två skruvarna som håller fast den vid grenröret. Lyft upp på termostathuset för att ta bort den från motorn.
3

Dra gamla termostathuset ur insugningsröret och ersätta den med en ny. Termostaten är "riktad", vilket innebär rätt ände måste placeras in i intaget. Slutet märkt "top" ska vara vänd ut med den andra änden nedsänkt i insugningsröret.
4

Lyft gamla termostaten packningen av av den övre delen av insugningsröret. Placera en generös sträng silikon runt den nedre kanten av intagshuset och vänta 15 minuter för den att bota.
5

Placera termostathuset tillbaka på insugningsröret av Cherokee och skruva tillbaka den i plats.
6

Ta bort den gamla klämman från kylarslangen och placera ett band klämma på slangen. Skjut på slangen på termostathuset och fäst den med bandet klämman. Användningen av ett band klämma kommer att möjliggöra ytterligare fastspänningstryck att eliminera läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60344.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.