Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur byta ut växelhuset för 1995 VW Jetta

Den växelhuset på en 1995 Volkswagen Jetta innehåller manöverlänkage för manuell växellåda. Denna församling styr kopplingen från instrumentbrädan i rutan som håller växelspaken. Om din slits ut, kan det bli svårt att ställa in växlarna. För att åtgärda problemet, ta bort den gamla växelhuset från instrumentpanelen och sedan installera en ersättare i konsolen. Jobbet bör ta ungefär en timme. Saker du behöver
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
ersätter växelhuset
Jack
Jack står

Visa fler instruktioner
1

Skruva loss växelspaksknoppen från växelspaken med händerna. Dra av beklädnaden på mittkonsolen runt växelspaken, med hjälp av en skruvmejsel för att bända loss panelen vid behov.
2

Koppla växelspaken från manöverlänkage med en skiftnyckel. Unbolt shifter packningen från brädan med 3/8-tums Ratchet och uttaget och lyft ut shifter aggregatet försiktigt från växelhuset.
3

Lyft upp Jetta med en domkraft och lägga den på pallbockar. Skruva loss växelhuset från undersidan av Jetta med 3/8-tums Ratchet och uttag, lyft sedan upp och ut ur mittkonsolen. Montera huset ersättare shifter in konsolen och skruva den på plats från undersidan av Jetta med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk Jetta bort av pallbockar med domkraft.
4

Installera shifter enheten i växelhuset med 3/8-tums Ratchet och uttag. Anslut shifter koppling till växelhuset med en skiftnyckel.
5

tillbaka konsolen locket med händerna, trycka den stadigt på plats och skruva sedan shifter handtag på växelarmen med din händer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61773.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.