Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Hub Bearing i en 2003 Chevy 1500

Den främre hjulupphängningen på en 2003 Chevrolet 1500 använder en montering hjullagerenhet att låta framhjulen att vända. Dessa är slutna församlingar, och lagren inuti navet inte är funktionsdugliga. Om lagren slits ut från ålder eller användning, då hela navet lagringen måste bytas ut mot en ny från fabriken. Processen är inte tekniskt svårt och tar cirka två timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kraftiga bungee rep
Spetstång
Open- end skiftnyckel uppsättning
ersätter nav lagerinrättningen
Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1

Tryck ned pedalen parkeringsbromsen på golvet av Chevrolet 1500. Lossa hjulet klackarna på framhjulen med däcket järn. Placera domkraften under tvärbalken under motorn, lyft sedan upp den främre delen av Chevrolet. Sätt ett par pallbockar under ramen av lastbilen för att hålla upp den.
2

bort hjulen på framsidan med däck järn. Ta bromsoken på framsidan Styrspindlar med 3/8-tums Ratchet och uttag. Slå in tunga gummiband runt den övre styrarmen och hänga bromsoket med bungee rep. Addera 3

Ta bort alla klipp som kan hålla hjultapparna till rotorn med nål-tång. Drag av rotorn från navets med händerna. Koppla ledningarna till församlingen hjullagerenhet, sedan skruva isär den från baksidan av knoge med en skiftnyckel.
4

Släpp en liten mängd Gänglåsning på gängorna på hjullagerenheten montering bultar. Installera den nya enheten nav lagret på styrspindeln med hjälp av en skiftnyckel. Skjut rotorn på navet. Ta bort bromsok från bungee rep och skruva på styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Avlägsna bungee rep från övre länkarm.
5

Bolt hjulet på reglarna med ett däck järn, sedan sänka Chevy utanför läktaren med en domkraft.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61747.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.