Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur till Öka Wheel Offset

Hjul offset används för att flytta ett hjul eller ut från centrum navet i hjulet. I mitten av hjulet rör sig inte. Hjulet offset mäts från mitten av hjulet till den yttre kanten av hjulet. Öka eller minska hjulet offset flyttar utsidan av hjulet ur fenderwell eller vidare in i fenderwell, och ger bilen ett annorlunda utseende. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Måttband
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Lyft och stöd bilen på pallbockar.
2

Inspektera hjulhuset för godkännanden. Om avsikten är att flytta däcket ytterligare under bilen, alla hinder måste följas. Den närmaste objektet till hjulet, det är en chock eller en krängningshämmare länk, är den avgörande faktorn för hur mycket av offset tillgängliga utan modifieringar. Som regel är det inte lämpligt att placera ett däck och hjul kombinationen närmare än 7/16 av en tum från ett hinder, vilket möjliggör flex.
3

Mät avståndet från närmaste del av sidoväggen av däcket till hindret. Subtrahera 7/16 av en tum. Denna mätning är mängden ökad offset som behövs. Omvänt, ju mer förskjutningen minskas, den ytterligare däcket kommer att flyttas utåt.
4

Flytta däcket utåt genom att mäta avståndet från den närmaste delen av däcket till fenderwell. Subtrahera 7/16 av en tum. Detta är numret för att minska förskjutningen.
5

bort däcket från fälgen för att mäta den nuvarande offset. Ta däcket till däckverkstad och den tas bort bara tillräckligt länge för att mäta offset och sedan sätta tillbaka däcket på fälgen. För att mäta den aktuella offset, lägga nakna fälg möta upp på ett plant golv. Mät från golvet till botten av den centrala nav. Lägg till eller dra ifrån det förutbestämda antalet, och detta är den förskjutning som behövs för den nya fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59942.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.