Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Fram Bearings bromshjul

Broms hjullager hänvisar till församlingen består av broms-och styrsystem för hjulen på ett fordon. Hjullager är stora fri-spinning nav som fäster ett hjul med kontrollgruppen och styrmekanismen. Ta bort lagret broms hjul kräver en god förståelse för fordonsunderhåll och bör inte försöka med bil nybörjare. Saker du behöver
Breaker bar spärr
Lug socket
Insexnyckel set
Skruvmejsel
Hydraulisk Pair lyft
pallbockar
hjulblock | 35-mm hjul nav socket
Visa fler instruktioner
1

block glidhjul runt bakhjulen för att förhindra att bilen rullar samtidigt lyfts. Använd breaker bar och klack uttag för att lossa klackarna på framhjulen. Placera den hydrauliska lyften under fordonet och lyfta på en strukturell synpunkt. Placera domkraften under struktur punkter, och lägre hissen tills fordonets vikt är jämnt fördelad mellan hissen och läktaren.
2

Ta bort de lossade klackarna från navbultarna, och ta bort hjulet. Placera klackarna inuti fälgen för att förhindra misplacing, och skjut hjulet under fordonet för säkerheten. Leta skivan bromsok, och ta bort med hjälp av insexnyckel set.
3

Avlägsna rotorn genom att greppa den ordentligt, och dra bort från karossen. Placera rotorn på en mjuk trasa för att säkerställa rotorns yta inte repas. Använd 35-mm nav uttag för att lossa den stora muttern i mitten av hjulnavet montering. Avlägsna skruven och skjut bort hjulnavet. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända hjullagret ur mitten av hjulnavet montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58791.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.