Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ansluter en sändning Flusher

transmissionsolja i ett fordon, precis som alla andra vätskor i ett fordon, slits ut med tiden. Det blir smutsigt, förlorar sina smörjande egenskaper och kan orsaka skada på transmissionen. När detta inträffar, finns det två sätt att ändra vätskan. Ett sätt är att göra en pan tjänsten. Det är när transmissionen pannan avlägsnas och filtret byts. Beroende på bil, blir pannan tjänsten endast ca 60 till 80 procent av vätskan ut. En överföring flush emellertid är ansluten till transmissionsledningarna och tar bort nästan 100 procent av fluiden. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Linje skiftnyckel satt
Repair manual (Chilton eller Haynes) katalog Ledningsteori adapterset
Två drain kokkärl
Visa fler instruktioner
en

Lyft upp fordonets front, med hjälp av domkraft. Säkra fordonet genom att placera pallbockar under fordonet, på en säker plats, och sänka domkraften tills fordonets vikt är bara på läktaren.
2

Crawl under fordonet, lossa och ta bort överföringsledningar - två metall linjer - från botten av kylaren, med hjälp av en rad skiftnyckel. De exakta rad platser varierar mellan fordon, se din reparationshandbok för exakta platsen.
3

Dra den bäst passande linjen adapter på båda transmissionsledningar, med hjälp av en rad skiftnyckel.

4

Anslut snabbkoppling på slutet av varje av de adaptrar på att slangarna från överföring maskin, tills de klickar på plats.
5

Starta fordonet och observera "Flow"-indikatorn på maskinen. Om "Flow"-indikatorn rör sig i rätt riktning, fortsätt att skölja. Om inte, vrid bilen, koppla båda snabbkopplingar slangar och vända deras anslutning till maskinen. Starta bilen och kontrollera flödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61722.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.