Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Wire LED Trailer Lights

Under de senaste LED åren, eller lysdiod, har lamporna blivit alltmer populärt. Anledningen är ekonomiska, och dess en vinnare från varje synvinkel. De håller mycket längre än glödlampor typ, och de drar mycket mindre ström. Av detta skäl kan mindre trådar användas vid installation av ljus, och det kommer att finnas mindre belastning på generatorn att tillhandahålla den nödvändiga strömmen. De kostar några kronor mer, men allt som allt, är investeringen väl värt besväret. Bäst av allt, installera dem på samma sätt som konventionella lampor så inga extra verktyg eller kunskaper behövs. Saker du behöver
Avbitare
sidavbitare
testlampa
Crimptänger
skruvmejsel, platt-blad
Skruvmejsel, Phillips-head
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla lätt montering. Rengör monteringsytan området. Installera LED-ljus montering fäste.
2

Installera LED-ljus montering på konsolen. Detta är en sluten enhet och kan inte öppnas. Det är vattentätt och dioderna är inte utbytbara. De bör aldrig misslyckas i livstid av släpfordonet. En baklykta krets kommer att dra upp till 20 ampere. Den LED-enheten kommer att dra mindre än 1/100 av en förstärkare.
3

Splice den universella anslutningen till ledningsnätet. Denna kontakt är standardiserat i hela branschen. Installera varje ledare enligt instruktionerna: en för marken, ett för blinkers och en för bakljuset. Använd ett test ljus om det behövs för att avgöra vilka trådar ger varje funktion. I vissa fall är marken genom ramen och är en del av fästet för den gamla lätt montering. Gör en ledningstråd att fästa den universella anslutningen och jorda den i ramen på en säker plats.
4

Fäst den universella anslutningen till de nya inventarier diodlampor. Testa varje funktion. Eventuella kretsar som inte fungerar ska testas från fordonet kontakten först, och sticka tillbaka till ljuset. Kontrollera bilens säkringar och testa varje krets med ett test ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60729.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.