Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Throw Out Med en Mustang

Den throwout lagret i din Mustang manuell växellåda minskar friktionen mellan kopplingspåverkande spaken och fingrarna på kopplingens tryckplatta. Detta tillåter den påverkande hävarmen vara stationärt medan tryckplattan roterar. Ibland throwout lagret kommer att misslyckas. Om du hör ett stönande eller vinande ljud när du kör som går bort när du sätter press på kopplingspedalen, är chansen din throwout lagret går dåligt. Du kan byta ut throwout lagret i ungefär två till tre timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Extensions Review, Universal vridbar adapter för spärrfunktion
Wrench set
träbit

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och stadigt i parkeringsbromsen. Placera domkraften under mitten av den främre ramen tvärbalk och lyfta bilen tills hjulen är väl fria från marken. Placera två pallbockar på vardera sidan av uttaget på samma höjd och sänka bilen på läktaren. Sänk domkraften och flytta den till den bakre delen av fordonet under differentialen. Lyft bilen till samma höjd. Placera domkraften under axeln husen på vardera sidan av uttaget på samma höjd och sänka bilen på läktaren.
2

Koppla och avlägsna avgaserna mellan avgasgrenröret (er) och axel. Den exakta processen för detta kommer att variera beroende på vilken motor du har och om du har enskilt avgassystem eller prestanda dubbelt avgassystem. Vid grenröret slutet, rotera 3 eller 4 skruvar som håller fast avgasröret fläns till grenröret moturs med en spärr och uttag. Baktill rotera bultarna på rörklammerna moturs för att lossa dem. Vrid rörkopplingar och tillbaka för att ta bort dem. Bryta avgaserna i mindre bitar (om möjligt) kommer att göra det lättare.
3

Lossa drivaxeln från differentialen. Återigen, beroende på vilken version av Mustang du har, kommer detta att innebära antingen roterar fyra bultar på moturs differential fläns eller ta bort två U-klämmor säkra U-leden till differentialen. Skjut differential rakt bakåt för att ta bort den och lägg den försiktigt åt sidan.
4

Koppla växelreglaget kopplingen. Du antingen kan behöva ta bort låspinnar, U-clips, till C-clips eller bultar göra detta, återigen, beroende på år och exakt modell. Använd ett gummiband eller trådband för att säkra kopplingen bort från transmissionen. Hitta hastighetsmätaren kabeln eller hastighetsmätare och koppla loss den. Vissa modeller kräver att du tar bort en bult genom att vrida det moturs, medan andra kommer att ha en elektrisk kontakt. Koppla den omvända ljus selen genom att trycka in låstungan och dra den rakt ut från transmissionen. Använd en tråd slips eller gummiband för att säkra dessa bort från transmissionen.
5

Koppla kopplingspåverkande kabeln från manöverspaken. Det kan bultas, klippt eller hålls på plats av spänningen. Fäst kabeln på avstånd från transmissionen.
6

Ta bort skruvarna som håller transmissionen till motorblocket. Det kommer att finnas fyra eller fem skruvar på båda sidor, beroende på motor och transmission storlek.
7

Skjut domkraften under motorn framifrån och placera block av trä på jack pad. Lyft uttaget tills det kommer i kontakt med oljetråget.
8

Vrid de två skruvarna på växellådsfästet moturs med Ratchet och uttag för att ta bort dem. Ta bort de två tvärbalk till ram skruvarna (en på varje sida) genom att hålla bulten huvudet med en skiftnyckel samtidigt som du vrider moturs med Ratchet och uttag. Ta bort bultarna och ställ tvärelementet åt sidan.
9

tag i höljet transmission bell i ena handen och den utgående axeln med den andra och lyft försiktigt svansen under glidning överföringen mot bakdelen av motorn . Försiktigt in överföringen på marken. Var ytterst försiktig när överföringen är tung.
10

Tryck kopplingspåverkande spaken bakåt för transmissionen och skjut throwout hemtagningen slutet av spaken. Skjut in den nya throwout lagret på manöverarmen i den omvända riktningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61721.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.