Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar avgasrör på en 04 F-150

Utblåsningsgrenrören på en 2004 Ford F-150 ger motorn gaser en väg för att lämna motorn genom avgasröret. Dessa grenrör är gjorda av gjutjärn, och om det utsätts för snabb uppvärmning och kylning, kan de spricka och orsaka en avgas läcka. Detta kommer att göra ett irriterande ljud, men ännu viktigare, kommer också beröva dig hästkrafter. För att åtgärda problemet, kan du byta ut utblåsningsgrenrören, vilket tar cirka två timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter avgasgrenröret
ersätter Grenrörspackning

Visa mer instruktioner
förarsidan avgasrör
1

Sätt på F-150: s parkeringsbroms. Lyft framsidan av Ford med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Unbolt förarsida fram fältet fender plaska med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra ut det ur vägen.
2

skruva isär bromsservon dammsugarslangen konsol från grenröret med 3 /8-tums Ratchet och uttag. Skruva loss grenröret från avgassystemet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, och EGR-ventilen slangen från grenröret med spärr liksom. Skruva loss grenröret från förarsidan topplock med 3/8-tums Ratchet och uttag och ta grenröret och packningen av av motorn.
3

Installera ersättare förarsidan avgaser grenrörspackning på motorn, sedan installera ersättande förarens grenröret sidomonterat avgasrör på motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Fixera grenröret till avgassystemet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Installera EGR röret och broms booster fästet till grenröret med 3/8-tums Ratchet och uttag . Installera förarsidan sköld fender plaska med 3/8-tums Ratchet och uttag.
Passagerarsidan avgasrör
5

unbolt passagerarsidan fender stänkskydd från fender med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra ut det ur vägen.
6

unbolt passagerarsidan avgasgrenröret från avgassystemet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Skruva loss grenröret från passagerarsidan topplock med 3/8-tums Ratchet och uttag och ta grenröret och packningen av av motorn.
7

Installera det nya passagerarsidan packning grenrör på motorn, sedan installera ersättande passagerare grenröret sidomonterat avgasrör på motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Fixera grenröret till avgassystemet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
8

tillbaka passagerarsidan sköld fender plaska med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan sänka Ford bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61925.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.