Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Förgasare Acceleration Ventil FAQ

Förgasare accelerator ventiler, mer vanligen kallas accelerator pumpar, är en inre del av förgasaren och i allmänhet inte repareras om inte toppen av förgasaren är demonterad. När pumpen misslyckas, kommer motorn inte att starta eller accelerera ordentligt. Ett snabbt test för att se om pumpen fungerar är att titta in i halsen på förgasaren och ge gas koppling. Om stabilitet spay av bensin töms ut från utloppsmunstycket är pumpen arbetar. Var är pumpen ligger på förgasaren?

Inspektera förgasaren och leta bränsleinloppet där bränslet flödar in i förgasaren float bowl. Härifrån matas bränsle dras in i motorn genom vakuum. Detta är dock inte tillräckligt under acceleration. En hävarm stav är placerad någonstans på förgasaren och är fäst till acceleratorn länksystemet. Hävarmen verkar direkt gaspedalen pumpen. När gaspedalen trycks, flyttar spaken uppåt och, på samma gång, pressar ner på pumpkolven. Detta, i sin tur, Är sprayer extra bränsle.
Pumpen Justerbar?

Undersök gaspedalen armen pumpstång. På många förgasare design armen har flera hål att kopplingen passar in. Genom att flytta kopplingen till ett annat hål, är slaget av hävarmen gjort kortare eller längre. Detta är till hjälp, beroende på var du bor och kör. Om du kör i bergen eller kuperad terräng eller dra en släpvagn, en längre slaglängd för att ge mer bränsle är användbart. Bor nära havet och körning på slät väg innebär mindre bränsle behövs. I detta fall är den kortaste slaginställningen efterlyst.
Vad är förtida fel tecken?

Starta och köra bilen och märker sin utgångspunkt och acceleration egenskaper. Om du måste pumpa gasen flera gånger för att få den igång, är detta ett tecken på accelerator pump misslyckande. Om bilen slår bakut under acceleration, kallas detta en mager misständning och indikerar även en sviktande pump. Om bilen går men vägrar att accelerera och dör, är pumpen helt felaktiga. Addera Hur ofta ska pumpen bytas ut?

Recension underhålls register över din bil att avgöra hälsan hos förgasaren. Till exempel, om bilen har en bra service historia, har aldrig överhettad och är i toppklass skick, behöver förgasaren accelerator pump inte servad. Men oberoende av underhåll historia, försämras tid pumpkolven eller membranet. Några mycket gammaldags kolvarna är tillverkade av läder. Nyare versioner är gjorda av gummi. Både hårdna och spricka med tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61670.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.