Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tar jag bort en 455 Oldsmobile Starter?

Startmotorn på en Oldsmobile utrustad med en 455 motor är ansvarig för att vrida runt motorn när du vrider nyckeln i tändningslåset. Om startmotorn går ut, kan motorn inte vändas och fordonet har fastnat där det parkerade. För att åtgärda problemet måste du byta startmotorn. Det första du måste göra är att ta bort den gamla starter. I det här fallet, är vårt projekt fordon en 1987 Oldsmobile Cutlass med 455 motor, processen är liknande för andra Oldsmobile fordon med 455 motorer. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
obestämd nyckel satt
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Koppla bort den negativa polen på batteriet, ta sedan bort den positiva polen på batteriet med en skiftnyckel.
2

Placera en uppsättning stoppklossar bakom bakhjulen. Lyft den främre delen av bilen med domkraft och platsen pallbockar under chassits front, högt nog att du kan krypa under den Olds. Addera 3

Leta starter på botten av 455 motorn, intill oljetråget. Titta och se om avgaserna eller värmeskölden är i vägen, som det kan vara på vissa modeller. Unbolt dessa om de är i vägen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
4

Lossa batteriets anslutning till startmotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt en starter bult med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Placera en hand på startmotorn för att stödja sin vikt, sedan skruva isär den andra starter bulten och sänka startmotorn från motorn med båda händerna. Var försiktig, det är tungt. Ta starter bort från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60727.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.