Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bränslepump på en 1993 Toyota Camry

Bränslepumpen på en 1993 Toyota Camry pumpar bränsle ligger i bensintanken till spridarna på motorn. Om bränslepumpen skulle misslyckas, då motorn inte får något bränsle och bilen kommer inte att kunna köra ordentligt. När pumpen börjar gå ut, kommer du att kunna berätta med ett problem med tomgång och en stamning problem vid acceleration. För att åtgärda problemet måste bränslepumpen att tas bort och ersättas med en ny. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Linje skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Byte bränslepump
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna gas luckan och ta ut gas cap. Unbolt botten av den bakre sittdynan från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra sittdynan ut från insidan.
2

Skruva av locket från bränslepumpen med stjärnskruvmejsel. Dra ledningsnätet leder till bränslepumpen i mitten av golvet med händerna. Sakta kopplar de linjer som löper till bränslepumpen med en linje skiftnyckel. Dra försiktigt enheten bränslepumpen ur bensintanken med båda händerna.
3

Ta bränslepumpen från bränslepumpen montering med stjärnskruvmejsel och dra ur ledningarna. Ställ pumpen ersättande bränsle till bränslepumpen församling med stjärnskruvmejsel, sedan koppla in kablar.
4

Installera aggregatet bränslepumpen i bensintanken och anslut bränsleledningarna till tanken med linje skiftnyckel. Anslut ledningarna till pumpenheten sedan installera locket bränslepumpen med stjärnskruvmejsel.
5

tillbaka baksätets sittdyna med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan tillbaka tanklocket . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61425.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.