Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1986 Ford Econoline 250 Broms Borttagning

Bromssystemet på en 1986 Ford Econoline saktar fordonet till en stopp från höga hastigheter. När en truck är över 25 år gammal, behöver det ofta en fullständig översyn av bromssystemet. För att göra detta måste du helt ta bort allt på bromsarna så att du kan byta ut dem mot nya. Denna process bör ta under en timme att utföra och kräver inga specialverktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Linje skiftnyckel
Hammer
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Parkera Econoline på en plan och jämn betong eller asfalt pad, ställ sedan in nödbromsen. Lossa främre muttrarna på framhjulen med däck järn. Lyft framsidan av van med domkraft och satte van på ett par pallbockar placeras under ramen. Ta muttrarna utanför resten av vägen med däck järn och lyft bort framhjulen.
2

Ta bort bromsen linje i bromsoket med en linje skiftnyckel. Ta bromsoket bort av främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan ta bort det från fordonet. Ta ut elektroderna ur bromsoket med händerna.
3

Knacka bort dammskyddet i mitten av rotorn. Ta ut sprinten i mitten av rotorn med hjälp av nål-tång.
4

skruva isär rotorn från spindeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Drag av rotorn från den främre spindeln och ta bort den från Ford.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61660.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.