Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort broms rotorer

Ta din brytning rotorer antingen bytas ut eller att få dem visade är något du kan göra i ditt eget garage. I händelse din broms rotorer skjuts detta är ett lätt bort och byt om du har de rätta verktygen. Saker du behöver
kors järnstång däck eller och påverkan pistol med rätt Hylsnyckelsats
stödbenet
jack
Visa fler instruktioner
1

Säkerhet är alltid en viktig fråga för mig, innan du gör något att du har rätt skyddsglasögon och klädsel. Dessutom alltid ha en reparationshandbok i fall du stöter på vissa svårigheter.
2

Börja med hissar upp bilen och säkra vikten av fordonet med pallbockar. Se till att du lämnar bilen jack förlängas ens tänkt vikten på bilen stöds av domkraften.

Dessutom se till att du använder en träbit och placera den bakom bakhjulen eller främre däck beroende på vilken broms rotorer du tar bort. Detta förhindrar att bilen rullar av vid jacken misslyckas. I det här fallet jag antar att du tar bort de främre broms rotorer.
3

Använda en tvärslå, däck järn eller en inverkan pistol bort de främre muttrarna. Du kanske vill få någon att trampa på bromsen så att däcket inte snurrar när du försöker lossa muttrarna.

Ett annat alternativ är att lossa muttrarna innan du jack upp bilen. Sedan när det i luften bort hjulmuttrarna då. När bilen är uppe i luften
4

och däcket är avstängd, hitta din huvudcylinder lock och ta bort locket till eleviate trycket bromsvätska när du tar bort bromsok, vanligtvis din huvudcylinder är under din huva och ser ut som en liten åtta ounce plastmugg.
5

bort din bromsok. Beroende på hur bromsoket monteras på din bromsrotor du kan behöva rådfråga din bil handboken för att ta bort bromsok från spindelenhet. (A spindelenhet är inget annat än gaffel som bromsoket är monterad på). Använda ett rep eller vajer knyta bromsoket till spindelenhet att hålla den ur vägen så att du kan ta bort bromsskivan.
6

När det tas bort med en hammare och knacka runt bromsrotorn att lossa den från styrspindeln. Såvida du ska återanvända bromsrotorn aldrig knacka på ytan av rotorn eftersom det förvrider formen på rotorn och kan orsaka framtida vibrationer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57087.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.