Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en bromsrotor på en 2000 Cadillac

Ändra dina bromsbelägg eller ta bort och "vrida" den gamla rotorerna (eller ersätta dem) kommer att säkerställa att både ytan på de nya dynorna och rotorerna är platt och slät, maximera kontaktytan mellan dem. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Gummiklubba
Replacement bromsrotorn
Visa mer Instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta bilen i luften och sedan ställa ned den på pallbockar. Ta bort hjul och däck med däcket järn, sedan placera dem ur vägen.
2

Unbolt bromsok montering från styrspindeln med spärrfunktion. Stöd bromsok på en pallbock eller liknande föremål, och se till att bromsledningen är slak.
3

Lyft rotorn off av bilen med båda händerna. Om den är fryst eller fastnat på klackarna, använd en gummiklubba för att knacka det fritt från baksidan. Lyft sedan byta rotorn på navet och dra åt två muttrarna på bultarna med händerna för att hålla rotorn på navet. På styrspindeln
4

Bolt bromsoket med 3 /8-tums Ratchet och uttag, sedan ta bort hjulet klackarna du installerade i steg 3 med händerna. Sätt tillbaka hjulen och däck med däcket järn, placera sedan bilen tillbaka ner på marken med hjälp av domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57851.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.