Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Kylarslang i en Trans Am

I en Pontiac Trans Am, som i de flesta fordon, slangar kylaren direkt flödet av kylmedel från kylaren till motorn och tillbaka genom kylaren. Om en av dem är trasig eller läcker, måste du ersätta den linjen så snart som möjligt. Annars kan du överhettas ditt fordon och eventuellt spränga din motor. Ändra en kylarslangen är ganska lätt att göra. Det är bara lite rörigt, och kan göras på cirka 30 minuter. Saker du behöver
dräneringskärlet
Tänger
Flathead skruvmejsel
ersätter kylarslangen
Pre-dilluted kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna i minst två timmar innan du börjar jobbet. Annars kommer kylvätskan är varm och kan bränna dig. Placera drain pan under kylarslangen innan du börjar.
2

Placera tången på slangklämman sammankoppling av radiator slangen till kylaren och ta bort slangklämman. Detta är för fabriksinställningar GM slangklämmor, men om dina kylarslangar har ersatts tidigare, är chansen att du har en traditionell slangklämma på linjen som kan skruvas loss med en skruvmejsel. Gör detta på båda ändarna av slangen.
3

Dra kylarslangen av radiatorn och motorn, med hjälp av händerna. Häll eventuellt överskott kylvätska i dräneringstråget.
4

Installera slangbyte kylaren på motorn och kylaren, med händerna, och fäst den på plats med hjälp av klämmorna fabriken slangen och tänger eller flata skruvmejsel.
5

Twist kylarlocket till vänster, och fyll kylaren till toppen med den pre-dilluted kylarvätska. Sätt tillbaka locket och låt motorn gå i 20 minuter för att cirkulera kylmediet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60087.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.