Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en spiralfjäder på en 1997 Ford F-150 Truck

De spiralfjädrar på en 1997 Ford F-150 pickup bära vikten av att framför lastbilen och hjälpa till att bestämma markfrigången. Om du vill höja eller sänka den främre markfrigång, installera en ny uppsättning fjädrar för att ställa in den höjd där du vill. För att göra detta måste du först ta bort de gamla fjädrarna. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
mekanik tråd
ersätter spiralfjädern
Spetstång
Replacement sprintar
brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen. Lyft framsidan av Ford med domkraft tills hjulen är upplyfta från marken. Sätt ett par i knektar under ramen. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

skruva isär bromsslang fäste framifrån spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skruva loss bromsok från bromsok fästet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Häng bromsoket med mekanik tråd, avbryta bromsok så att linjen inte är vriden. Skruva loss bromsok fästet från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Ta chocken ur främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta ut sprinten på nedre länkarm kulled med tång. Placera domkraften under främre hjulupphängningen, ta sedan bort kulleden muttern med en skiftnyckel. Sänk domkraften.
4

Bänd spiralfjädern ur ramen och spiralfjädern ficka med spett. Montera fjädern byte spole i ramen. Sänk kontrollgruppen, med brytjärnet om det behövs. Lyft uttaget tills du kan ansluta den nedre länkarm till spindeln, sedan montera muttern med en skiftnyckel. Installera en tapp ersättare sprint i suspensionen för hand.
5

Bolt bromsoket fästet på främre spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan installera bromsok till konsolen med samma verktyg. Skruva fast fästet bromsledningen till uppskov med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera hjulen med däck järn. Ta Ford av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61672.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.