Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Civic Boot Steering Rack

Den styrväxel på en Honda Civic har ett par gummistövlar som skyddar ändarna på stället från smuts och skräp sparkas upp från vägen. Om boot tårar, då styrväxel kan skadas av detta skräp, vilket skulle kunna få den att misslyckas. För att åtgärda problemet måste styrväxel boot för att ersättas med en ny. Denna process bör ta dig ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
Paint markör
Tänger
Byte styrväxel boot
Replacement sprintar
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Sätt på parkeringsbromsen på Civic och lyft den främre delen av bilen med domkraft. Sätt pallbockar under bilen och ta av framhjulen med däck järn.
2

Markera skärningspunkten mellan den gängade stången på styrväxel och låsmuttern på tie rod end med färgen markör så att du kan hålla parallellstaget på ungefär samma plats som det var ursprungligen. Ta bort sprinten från kulleden på Dragstång slut med hjälp av nål-tång. Skruva loss styrstaget från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan ta ut den ur knogen.
3

bort låsmuttern på tie rod end med en skiftnyckel, ta sedan bort låsmuttern och Dragstång änden från styrväxel med en skiftnyckel. Avlägsna klämmorna som håller kängan till styrväxel med tång, dra sedan starta upp från styrväxeln.
4

Installera det nya boot på styrväxel med fabriken klämmor och tänger. Installera parallellstaget muttersida lås och Tie rod slutet på styrväxel, rikta låsmuttern och parallellstaget slut med den linje du gjorde med färgen markör i steg 2. Installera om Dragstång änden i styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och installera en ny saxpinne med tång.
5

tillbaka Civic hjul med ett däck järn och sänk bil utanför läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61616.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.