Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar en Trailer säng

Trailer sängar kan repareras på många sätt. Annat än budgetrestriktioner bör användningen vara toppen beaktande när sängen tjänst kallas för. Många allmännyttiga släpvagnar komma med trä sängar, de bättre med vit ek. Vit ek är tålig, vattentät, långsamt förfall och billig, vilket gör det till en idealisk allround-val. Stålplåt är ett bra val om lasten är berg och grus. Diamond plattan eller trampa ljusa aluminium är bra för att spara vikt och öka lastkapaciteten men det är dyr. Saker du behöver
skärbrännare
Grinder
Saw
Drill
Visa fler instruktioner
1

Klipp ut baren sängen hållaren. Det kan skruvas in, men många är svetsade. Denna bar går över baksidan av vagnen och håller träplankor på plats. När det tas bort, skärs av huvudet på skruvarna som håller de plankor som ramen. Ta och räkna plankorna. Notera storleken är standard, dimensionell virke för enkelt utbyte.
2

Inköp ersättning virke. Arbeta med ett lokalt sågverk att hitta grovplanering vit ek. Detta är det bästa valet för en trä säng. Tryckimpregnerat furu kommer att hålla upp till vädret, men träet är mjukt och kommer inte att uthärda hård duty applikationer.
3

Lay virket på plats, borra hål och installera rostfria bultar att hålla de plankor som ramen. Svetsa bakre hållaren på plats.
4

Overlay ek virke med stålplåt för dragande grus och berg. Fäst plåten direkt till ramen med rostfria bultar. Använd 11 stål mätare plåt att överlagra plankorna. Detta gör en yta med låg friktion som gör att sand, grus och sten att avlasta lätt.
5

Overlay en timmer skelett med aluminium. Installera en partiell timmer golv, hoppa varannan planka. Lay 1/4-tums aluminiumplåt över skelettet och fäst den med rostfria bultar fäst vid ramen. Denna installation gör för en stark, lättviktig säng som möjliggör större lastkapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60736.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.