Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Pads Emergency Brake på en F-250

nödbromsen kuddar på en Ford F-250 är en del av bromssystemet på bakaxeln. De nödbromsar använder de bakre bromsoken och bakre bromsbelägg för att hålla bilen stilla. Om de bakre bromsbeläggen slits ur bruk eller om du märker nödbromsen inte hålla trucken stadig, då du behöver ändra bromsbeläggen och installera nya så att nödbromsen fungerar ordentligt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
stoppklossar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement bromsbelägg
Stor Tvingfäste

Visa fler instruktioner
1

Sätt stoppklossar på F-250 framhjul. Lyft bakaxel F-250 av marken med domkraft och skjut ett par pallbockar under sidorna av axeln. Ta bort de bakre hjulen med ett däck järn.
2

Unbolt bromsoket från fästena på axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra tjocklek av av axeln och dra bromsbeläggen ur bromsoket.
3

Installera c-klämma så att den gängade änden är installerad mot kolven i centrum av bromsoket. Dra åt c-klämman tills kolven i bromsoket kompresser. Avlägsna Tvingfäste.
4

Installera kuddar ersättningsbromsbelägg i bromsoket. Skruva fast bromsoket på bakaxeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Installera de bakre hjulen med däck järn och sänka bilen av domkraften står med domkraften.
5

Pump bromspedalen flera gånger till sittplats bromsarna mot rotorn. Ta bort stoppklossar från framhjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59098.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.