Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar de bakre hjulbultarna på en 1991 F-350

Den 1991 Ford F-350 är en dually, vilket innebär att istället för ett hjul på varje sida av sin axel, den har två hjul på varje sida, för en totalt sex hjul på trucken. Detta är för att rymma tunga laster, vilket gör att F-350 för att bogsera och distanser stora laster. Vart och ett av de sex hjulen har en mycket djup offset, det vill säga att ansiktet av hjulet pinnar förbi däcket på ena sidan. Detta gör montering av de bakre muttrarna inte detsamma som på övriga bilar, men det kan göras på kort tid. Saker du behöver
Kraftig jack
Kraftig pallbockar
1/2-tums momentnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Sätt tunga uttaget under mitten av axeln. Lyft upp axeln och bakre änden av F-350 med domkraft och lägg den tunga pallbockar under axeln, så högt satta att hjulen är upplyfta från marken.
2

Skjut inre hjulet på axeln, som har förskjutningen av hjulet placerad så att ytan av hjulet bildar en konvex form och däcket sitter så långt in på axeln som möjligt.
3

Skjut det yttre bakhjulet på bakaxeln med den konkava sidan av hjulet pekar ut. Om båda hjulen är rätt placerade, då blir det en 2-4 tums klyftan mellan varje däck på bakaxeln, och bara de ytor på hjulen vidrör.
4

Thread hjulbultarna på hjultapparna på axeln för hand. Dra åt den övre bulten vid klockan 12 med däck järn, skruva sedan in skruven klockan 6 position med samma verktyg. Fortsätt att dra åt bultarna, flytta bredvid klockan 9 bult, klockan 3, klockan 1, 7 klockan, klockan 10 och klockan 4, bildar en korsvis med din tåtdragningen mönster.
5

Sänk F-350 off av domkraften med tunga jack och placera trucken på marken. Dra ner hjulbultar på bakaxeln med 1/2-tums momentnyckel inställd på 140 ft /lbs, använder samma korsmönster du använde i steg 4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61560.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.