Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den främre Sway Bar i en Porsche 911

Den främre krängningshämmare på en Porsche 911 förbinder fjädring på båda sidor om fronten på bilen, och hjälper till att kontrollera luta vid kurvtagning situationer. Den krängningshämmare har bussningar på den, vilket kan bära ner med tiden. Om de gör det, då bilen börjar luta mer i hörnen och kunde ha hantera problem som följd. För att åtgärda detta, måste du först ta bort krängningshämmaren från bilen, vilket borde ta ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Torx-huvud
Hylsnyckelsats Tie rod borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av Porsche med domkraften och sätta pallbockar under kroppen. Ta bort de främre hjulen med däck järn. Unbolt enligt facket på undersidan av bilen med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud sockets.
2

Unbolt vingla länkar stångänden från staget med en skiftnyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt Dragstång änden framifrån styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och styrstaget borttagningsverktyg.
3

unbolt hjälpramen från framsidan av Porsche hjälp 3/8-tums Ratchet och uttag, då låter den lägre cirka sex inches. Skruva loss krängningshämmaren från hjälpramen med en skiftnyckel.
4

Ta bort fästet skärvätskeröret från hjälpramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra krängningshämmare ut genom en av de fenderwells och sedan bort från Porsche.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61257.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.