Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så här byter du Ignition Cylinder i en 1993 Ford Econoline

Tändningen cylindern på en 1993 Ford Econoline monteras runt tändningslåset. Denna cylinder styr om växeln låser korrekt, och om den är skadad, kommer tändningen inte vända. Om det händer att din Econoline, bort tändningsnyckeln cylindern från rattstången, och installera en ny. Detta bör ta en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
1/2-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
1/8-tums diameter tråd
ersätter tändning cylinder

Visa fler instruktioner
1

Lås ratten genom att vrida det från sida till sida tills den låses på plats. Lokalisera de två skruvarna på baksidan av ratten. Ta bort skruvarna med Phillips-skruvmejsel, dra sedan av hornet knappen. Koppla ur kablarna till tutan, och ställ den åt sidan.
2

Ta bort bulten ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag. Montera avdragare ratten på ratten. Dra avdragaren ner med 1/2-tums Ratchet och uttag, dra ratten utanför Econoline kolumn. Ta avdragaren från ratten. Addera 3

dra isär paneler runt rattstången för hand. Ta bort pluggen förbinder nyckeln varningen byta till rattstången ledningar för hand. Sätt överföringen kopplingen till "parken" position om det inte finns där redan.
4

Skjut 1/8-tums tråden i hålet i gjutningen runt låscylindern. Skjut tråden i, och dra ut på tändningslåset cylindern tills det kommer ut ur kolonnen.
5

Sätt startnyckeln i tändningslåset och vrid den till "Run"-läge, men börja inte van. Placera cylindern ersättare låset på strömbrytaren medan du trycker på 1/8-tums stiftet i samma hål som i steg 4. Skjut brytaren på plats, vrid nyckeln till "Off".
6

tillbaka ledningarna till nyckeln varningen omkopplaren genom att skjuta de två ihop kontakterna. Reclip rattstången trimma tillsammans runt pelaren. Skruva fast ratten på kolonnen med 1/2-tums Ratchet och uttag, anslut sedan hornet knappen ledningar. Skruva fast tutan på baksidan av ratten med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61554.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.