Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett avgassystem på en 2006 Ford F-150

Fabriken avgassystemet på en 2006 Ford F-150 är konstruerad för att driva ut de gaser som skapas i motorn ut på baksidan av lastbilen. Detta avgassystem har många olika veck och böjar som kan beröva motorn av extra hästkrafter. Demontering av lager avgaser och installera en ny kan inte bara öka hästkrafter, men också ge bilen en throatier ljud som kommer ut ur avgasröret. Detta är en lång process, men det kan göras på ditt hus med rätt verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tigersåg
Metal Tigersåg skärblad
Rust genomträngande bespruta
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Hörselskydd
Ögonskydd
brytjärnet
utbytesavgassystem kit med monteringsdetaljer
Eftermarknad avgaser kit
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp framsidan av Ford med domkraft och lägg den på pallbockar, sedan plocka upp den bakre delen av lastbilen och satte den på pallbockar så väl, så att du har tillräckligt med utrymme att manövrera under Ford.
2

Lossa skruvarna på klämman precis framåt av ljuddämparen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Om klämman är rostiga, spraya bulten med rost penetrerande spray och sedan lossa bulten. Sätt på hörsel-och ögonskydd. Kapa avgasröret slangen mellan ljuddämparen och bakaxeln med tigersåg och metall Tigersågblad såg. Dra den bakre delen och avgasrör av avgaserna bort av avgassystem hängare placerad bak på axeln, och sedan ta bort den från trucken. Addera 3

Spraya gummilager håller upp ljuddämparen med rost genomträngande sprayen. Unbolt isolator som håller ljuddämparen till ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag, skjut sedan ljuddämparen ur avgasröret. Sätt tillbaka isolatorn på ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

installera löst den nya ljuddämparen och avgasröret slangar på fabriken avgaser med händerna, glider rören inuti varandra med dina händer, och ljuddämparen i urtagen fabriken ljuddämparen. Loop ersättning ändrör över axeln och sedan installera avgasröret infästningen i lager hängare.
5

Kontrollera att varje bit av reservavgassystemet är så rak som möjligt och att varje komponent är åtminstone en tum från eventuella närliggande ledningar eller komponenter som den kunde gnida mot. Installera klämmorna som ingår i satsen på varje förbindelse mellan rören med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Sänk bilen bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61559.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.